Afbeelding
Foto:

Velgbescherming naar wens bij gebroeders Van der Meij

ENSCHEDE - Uw auto een stukje persoonlijker maken? Dat kan met Glow in the Dark velgbescherming van AlloyGator waar Gebroeders van der Meij officieel dealer van is van deze wheel protection voor de regio.

Om klanten voordelig kennis te laten maken met Glow in the Dark wielbescherming van AlloyGator, hanteert Gebroeders van der Meij een speciaal actietarief van E 99,- (inclusief btw, exclusief montage). De AlloyGator is een product dat op doeltreffende en opvallende wijze de velgen van auto's beschermt. Ook minder opvallende velgbescherming behoort echter tot de mogelijkheden. Enkele jaren geleden is het product in Engeland ontwikkeld en vervolgens steeds verder verbeterd. Een AlloyGator is een harde nylon ring die op de velg wordt gemonteerd. De AlloyGator voldoet aan 's werelds strengste veiligheidsnormen en komt zelfs onder zware omstandigheden niet los.

Assortiment
De AlloyGators worden geleverd als set van vier, maar zijn ook apart te bestellen. Momenteel bestaat het assortiment uit twaalf verschillende kleuren. Meer weten over de velgbescherming van AlloyGator? De medewerkers van Gebroeders van der Meij vertellen u er graag meer over aan de Lonnekerbrugstraat 80 in
Enschede.