Afbeelding
Foto:

Nieuwe Suzuki Swift Sport gepresenteerd in Frankfurt

ENSCHEDE - De nieuwe Suzuki Swift, die sinds kort een fraaie blikvanger is in de showroom van Bennie Wilmink aan de Westerval in Enschede, krijgt over niet al te lange tijd gezelschap van de Sport-versie.

Suzuki onthult op de komende IAA Frankfurt Motor Show (14 - 24 september) de nieuwste generatie Swift Sport. De sportiefste versie uit het nieuwe Swift-gamma belooft een nieuw niveau van rijdynamiek en sportiviteit.

Sportief
De nieuwe Swift Sport zal traditiegetrouw sportief ingestelde automobilisten moeten verleiden met zijn scherpe rijeigenschappen in combinatie met aantrekkelijke gebruikskosten. De Suzuki Swift Sport is sinds de eerste generatie uit 2005 uitgegroeid tot een begrip binnen Suzuki. Het design van de in Frankfurt te presenteren derde generatie Swift Sport is volledig nieuw.

Details
Suzuki maakt tijdens de persconferentie op de IAA meer details over de Swift Sport bekend, waaronder de motor en het vermogen. De Suzuki-stand op de IAA Frankfurt Motor Show 2017 is te vinden in Hal 9.0, Stand B12. De overige versies van de Suzuki Swift kunt u nu overigens al bewonderen (en bestellen) bij de dealer.