Afbeelding
Foto:

Orchestra en Choir vieren jubileum met concert

ENSCHEDE - Het Orchestra Twente en Choir Twente vieren dit jaar hun 5-jarig jubileum van het concert "Merry Christmas". Het jubileumconcert wordt een feestelijk concert, gepland op op zaterdag 16 december in de Jacobuskerk in Enschede.

Dit jaar trakteren het orkest en koor u op een jubelend en inspirerend concert. De voorbereidingen zijn inmiddels al in volle gang, aldus dirigent Monique Kokkeler. Het Choir Twente is een gemengd koor waarvan de leden uit heel Twente komen. Wekelijks wordt er gerepeteerd in Enschede op de woensdagavond van 20.00 – 22.00 uur.

Zing mee
Wie mee wil zingen in het concert is van harte welkom. Aanmelden kan nog en de repetities starten op woensdag 30 augustus. Er wordt nog gezocht naar Bassen, Tenoren en hoge Sopranen. Er staan dit jaar schitterende kerstliederen op het programma, waaronder The First Noel, Adeste Fideles en Amazing Grace in een mooi arrangement die worden begeleid door symfonieorkest Orchestra Twente. Aanmelden kan via: Info@OrchestraTwente.nl, dan ontvangt u alle informatie en het inschrijvingsformulier. Kijk voor meer informatie ook op zie : www.OrchestraTwente.nl

Veel optredens
Het Orchestra Twente en Choir Twente gaven de afgelopen jaren al vele concerten, waarmee zij al snel een goede reputatie opbouwden qua professionaliteit en gedrevenheid.