Afbeelding
Foto:

Tropical Night Haaksbergen
in Scholtenhagenpark

HAAKSBERGEN - Vorig jaar werd voor het eerst de Tropical Night Haaksbergen georganiseerd door Hans Rikhof. Deze werd gehouden in park Scholtenhagen. Het evenement bleek een onverwacht grote publiekstrekker, tot groot genoegen van de organisatie. Dit jaar wordt de Tropical Night Haaksbergen wederom gehouden in park Scholtenhagen, namelijk komende zaterdag 5 augustus.

De onverwachte grote toestroom vorig jaar zorgde voor wat logistieke knelpunten. Die zijn in kaart gebracht en worden in de tweede editie verholpen. Door de inzet van enkele verenigingen zullen er voldoende mensen zijn om er voor te zorgen dat bezoekers snel geholpen worden aan de bar.

Grotere opzet
Het terrein wordt vergroot met een lounge hoek, er komt een flinke cocktailbar en natuurlijk een ruim aantal muntenkassa's en tappunten. Midden in de vakantieperiode is het voor veel mensen een welkome afwisseling om alvast in de stemming te komen voor vertrek of lekker na te keuvelen als je al terug bent. Organisator Hans Rikhof hoopt dat velen lekker een wandeling maken naar dit mooie buitengebied en vroeg aanwezig zijn in het park.

Gratis entree
De entree is ook dit jaar gratis en vanaf 20.00 uur wordt het al sfeervol en gezellig in het park. Ook dit jaar worden weer grote LED-schermen geplaatst. De ervaren DJ's zorgen voor de muzikale sfeer. Zij draaien dan niet alleen de nieuwste tropische hits, maar ook de klassiekers worden zeker niet vergeten.

Lekker eten
Het Hagen zorgt voor de bars en de muntenverkoop en natuurlijk helpen zij met de aankleding van het terrein. Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor een externe leverancier van de cocktailbar en een leverancier van tropische etenswaren. Zo komt ook de inwendige mens goed aan bod tijdens de Tropical Night Haaksbergen!

Kijk de finale
Voor meer inforrmatie kijkt u op tropicalnighthaaksbergen.nl. Omdat de LED-schermen er toch al staan, zal de organisatie indien ons oranje damesvoetbal team in de finale komt op zondag 6 aug om 17.00 deze wedstrijd live vertonen. De organisatie denkt dat dat een mooi idee is om dan samen ons team naar een overwinning te juichen!