Afbeelding
Foto:

Jong en stijlvol By-Boo betaalbaar bij Woon & Slaap

ALMELO/ENSCHEDE - Af en toe gaat het kriebelen; ineens heb je zo'n gevoel dat je interieur niet meer bij je past. Je bent toe aan iets fris en stijlvols. Bij Woon & Slaap in Almelo en Enschede kun je terecht voor een stijlvol advies. Zij leveren onder meer By-Boo, een nieuw Nederlands merk dat sinds 2013 al menig interieur compleet maakt.

By-Boo is een merk dat zich niet zomaar in een hokje laat stoppen. Zij specialiseren dan ook in items die nét even anders zijn dan gebruikelijk. By Boo speelt hierbij in op de nieuwste trends, waar ze dan een unieke eigen draai aan geven. Kleurrijk, stoer en direct herkenbaar.

Brede collectie
De collectie omvat uiteenlopende meubelen zoals stoelen, fauteuils en poefen maar ook voor stijlvolle tafels, verlichting en tapijten bent u bij het juiste merk. Een leuke lijn van accessoires maakt By-Boo een compleet merk waarbij alles goed op elkaar aansluit qua ontwerp.

Groot assortiment
Woon & Slaap is te vinden aan de Woonboulevard 28 in Almelo en het Schuttersveld 20 in Enschede. In de ruim opgezette showrooms treft u een brede selectie van merken en stijlen, van klassiek behaaglijk tot modern en gedurfd. Dit allemaal met uitstekende garantie.

Diverse merken
Naast By-Boo omvat het assortiment onder meer My Sons, PTMD en Riviéra Maison. Zij helpen u graag bij het vinden van een ultiem sfeergevoel tegen zeer betaalbare prijzen. Zo kunnen lezers van deze krant gebruik maken van een kortingsbon voor 10 procent korting op het hele assortiment; deze treft u elders in deze krant. De binnenhuisarchitect/stylist helpt u graag met een goede keuze qua meubilair, afstemmen van kleurkeuze en meer. Vraag naar de specifieke voorwaarden.

Kom langs
Kom langs bij Woon & Slaap aan de Woonboulevard 28 in Almelo of het Schuttersveld 20 in Enschede. Kijk ook op: www.woonenslaap.nl