Afbeelding
Foto:

Zomerse zwempret bij De Wilder in Haaksbergen

HAAKSBERGEN - Houd jij van zwemmen? Dan ben je bij De Wilder aan het juiste adres. Voor de waaghalzen heeft het zwembad een glijbaan van 80 meter, een draaikolk en niet te vergeten een golfslagbad.

Ook de allerkleinste bezoekers zullen zich optimaal kunnen vermaken in De Wilder, zo zijn er ook diverse peuter- en kleuterbaden. Bij De Wilder ben je op de juiste plek voor een subtropische sfeer.

Waterspeeltuin
De gehele zomer bieden zij nog iets leuks aan voor het hele gezin, namelijk De Waterspeeltuin. Kom lekker klauteren, springen en glijden tijdens De Waterspeeltuin bij De Wilder. Met spetterende opblaasbare waterattracties en spelletjes in en rondom het water beleef je de leukste tijd. De gehele zomer kunnen de kinderen zich vermaken met de leukste activiteiten. Iedere dag worden er activiteiten georganiseerd voor de kinderen.

Stormbaan
Maar daar blijft het niet bij. De kinderen kunnen zich ook prima vermaken op de diverse waterattracties. Denk aan waterstormbanen tot wel 17 meter lang, een experience center waarbij je door gaten zwemt en met ballen kunt gooien of een interactieve splash arena. Kortom voldoende speelplezier voor jong en oud en voldoende reden om deze zomer naar De Waterspeeltuin te komen bij De Wilder. Voor meer informatie over de openingstijden, ga naar www.optisport.nl/wilder