Afbeelding
Foto:

Phone House Enschede wordt Flag Ship Store

ENSCHEDE - Phone House Enschede is verhuisd en heeft twee nieuwe eigenaren. In maart is de winkel overgenomen door Richard Bult en Jan Jouke Zwaagstra. De enthousiaste ondernemers staan samen met hun team klaar om particulieren en bedrijven te voorzien van een eerlijk en onafhankelijk advies over telefonie, providers en alles-in-1 pakketten.

Als gevolg van het faillissement van het hoofdkantoor zou de succesvolle winkel in Enschede gaan sluiten. De twee franchisenemers van Phone House hebben de koppen bij elkaar gestoken en zijn samen met 20 collega's als coƶperatie onder dezelfde naam verder gegaan. ''We hebben een mooie, nieuwe winkel aan de Langestraat 15a waarin het mooie "Wireless World" interieur van de formule is geplaatst.

Shop-in-shop
Daarnaast is de winkel uitgebreid met een prachtig Samsung shop-in-shop concept en is de winkel geautoriseerd Samsung Premium Support Center. Dit houdt in dat er in het filiaal direct een reparatie aan een mobiele telefoon dan wel tablet gedaan kan worden.'' Dit wordt gedaan door een engineer die opgeleid is door Samsung, uw toestel is dus te allen tijde in professionele handen. Hierdoor kan een klant vaak binnen 1,5 uur weer de winkel verlaten met een gerepareerd toestel'', aldus Bult. Aangezien het een bijzondere winkel betreft krijgt het de titel "Phone House Flagship Store.

Ruime ervaring
Met twintig jaar ervaring in de verkoop van telecomproducten bij Phone House vonden Richard en Jan Jouke het een mooie stap om in Twente uitbreiding te zoeken. Bij Phone House Enschede kun je terecht voor alle bekende gsm- en smartphone merken, alle netwerken, alle alles-in-1 internetabonnementen en een wereld aan handige accessoires. "Dit was een mooie kans voor ons. De inwoners van Enschede en omstreken weten deze winkel al jaren te vinden. De klanten zijn blij dat de winkel open blijft en ze hier weer terecht kunnen'', vertelt Zwaagstra.

Onafhankelijk
Phone House winkels zijn onafhankelijk van de providers, dus kan men bij Phone House Enschede terecht voor elk mobiel abonnement gecombineerd met elk type telefoon. Omdat de veranderingen in de wereld van de telefonie zo snel gaan, is het voor de gemiddelde particulier niet meer bij te houden. De franchisenemers hierover: ''Als je nu een telefoon koopt is er over drie maanden alweer een nieuwere versie op de markt. Een goed en eerlijk advies is daarom heel belangrijk.''.

Alles-in-1
Particulieren kunnen bij Phone House Enschede ook terecht voor alles-in-1 pakketten voor thuis. Telefonie, Internet en Televisie van elke denkbare provider zijn hier af te sluiten. Vaak is hierop in combinatie met mobiele telefonie bij dezelfde provider extra voordeel te behalen Ook hiervoor zoeken onze mensen weer precies uit wat het beste bij de klant past. Team Enschede staat klaar voor de klant met de beste service, de voordeligste aanbiedingen en een onafhankelijk advies. Bezoek de winkel aan de Langestraat 15a en ervaar het zelf.