Afbeelding
Foto:

Nieuwe kapper
op een vertrouwde plek

ENSCHEDE - Het kleine winkelcentrum op de hoek van de Deurningerstraat en Kottendijk heeft sinds afgelopen weekend weer een nieuwe herenkapper. George Chamoun opende afgelopen weekend zijn eigen salon aan de Kottendijk 4a. Hiermee keert er weer een kapper terug in het bouwblok wat begin dit jaar helaas negatief in het nieuws kwam.

We kunnen het niet hebben over de nieuwe kapper zonder een stukje voorgeschiedenis. In februari werd de 50-jarige voormalige eigenaar van de kapsalon in brand gestoken. Hij liep ernstige verwondingen op en de dader is nog niet gevonden. Dit haalde het landelijke nieuws, waardoor ook andere aspecten van het winkelblok negatief belicht werden. Tolga Ozdemir, beheerder van wijkcentrum DITO en informeel woordvoerder namens de ondernemers gaf toen een weerwoord. Hij is nu erg blij dat er weer een kapper is. Gelukkig is de rust weer teruggekeerd en de ondernemers werken samen aan een mooi winkelgebied.

George Chamoun
De nieuwe kapper is George Chamoun, Hij is 17 jaar geleden gekomen uit Syriƫ en heeft 22 jaar ervaring in het kappersvak bij diverse salons zowel in binnen- als buitenland. Dankzij het contact met Tolga Ozdemir ontstond uiteindelijk het idee om een eigen salon te openen op de plek van de oude kapper. "Een eigen zaak mogen runnen is een droom die werkelijkheid is geworden.", aldus Chamoun.

Bemiddelen
Dat hij de voormalige zaak en inventaris gunstig over kon nemen is ook te danken aan de bemiddeling door Tolga Ozdemir. De eigenaar van het pand Haverkamp zag de terugkeer van een kapper wel zitten en ook de inventaris was door omstandigheden nog beschikbaar. Chamoun kon dus gelijk aan de slag. Knippen met stijl zonder afspraak is zijn slogan, waarbij hij open staat om altijd iets nieuws te proberen. Voor een stijlvol herenkapsel ben je aan het goede adres, maar ook een traditionele scheerbeurt maakt dit helemaal af.

Nu open
De herenkapsalon aan de Kottendijk 4a is zonder afspraak te bezoeken. Kijk voor informatie en openingstijden op: www.herensalongeorge.nl