Afbeelding
Foto:

Gezellige open dag bij FC Twente zondag

ENSCHEDE - Zondag 2 juli is het zover, de FC Twente Open Dag. In en rondom het stadion worden diverse activiteiten georganiseerd waar je aan kan deelnemen. Zo is er onder andere een vliegerfeest en komt Soufiane Touzani naar de FC Twente Open Dag.

Tijdens de Open Dag op 2 juli is Pure Energie ook van de partij. Speciaal tijdens deze dag wil onze hoofdsponsor je kennis laten maken met de kracht van de wind. Samen met de organisatie van Vliegerfeest Twenterand en FC Twente wordt er een 'vliegerfeestje' georganiseerd op de parkeerplaats voor De Grolsch Veste. Het evenement heeft bovendien een historische betekenis, een vliegerfeest staat namelijk aan de basis van "Enschede, waar voetbal begon…" In 1885, toen in Enschede de voetbalsport werd gepresenteerd aan de inwoners van de stad, ging er aan de wedstrijd een vliegerfeest vooraf.

Soufiane Touzani
Soufiane Touzani komt ook dit jaar naar de Open Dag van FC Twente. Zondag 2 juli showt een van 's werelds beste freestyle voetballers zijn skills op de Open Dag.

Kom ook
Kom kijken naar de gaafste tricks van Soufiane Touzani en laat je verbazen door zijn balcontrole. Tijdens de Open Dag is Soufiane ook aanwezig op het terrein rondom De Grolsch Veste, kun je een handtekening of foto scoren en misschien wel jouw voetbalskills aan hem laten zien. Kijk voor alle activiteiten en het laatste nieuws over de Open Dag op fctwente.nl/opendag