Afbeelding
Foto:

Herinneringen tastbaar maken bij Corbeel en Greven

HAAKSBERGEN - Iedereen maakt momenten mee om voor altijd te herinneren. Momenten die niet altijd makkelijk tastbaar te maken zijn; momenten in het leven en momenten bij de dood. Hoe mooi is het dan, dat er in Haaksbergen een unieke plek is met urn- en grafmonumenten. Mag ik u uitnodigen om eens een kijkje te komen nemen in onze toonzaal.

Wij houden ervan om in alle flexibiliteit één monument te personaliseren, anders gezegd een monument te ontwerpen dat past bij de overledene en de nabestaanden. Inspiratie kunt u opdoen door de vele monumenten die wij tonen. Wij leveren monumenten in hoogwaardig graniet, duurzaam afgewerkt door ons eigen productiebedrijf gevestigd in Winterswijk. Wij worden blij van uw keuze in natuursteen of bijvoorbeeld een waterurn bij crematie. Wij gaan door in maatwerk totdat u tevreden bent. In de tijd die nodig is bieden wij ook tijdelijke monumenten voorzien van naam en data. Renovatie en het afhalen van bestaande monumenten verzorgen wij uiteraard ook.

Tastbaar
Het is namelijk onze missie om de vastgelegde momenten en herinneringen te vertalen naar iets tastbaars, zodat u aangetrokken wordt door de plek en het monument waardoor de herinneringen voortleven. Op deze manier maken wij het samen onvergetelijk! Kijk voor informatie ook op: www.corbeel-greven.nl

Harrie ten Vregelaar,
Corbeel en Greven