Afbeelding
Foto:

Open tuinweekend

GLANERBRUG - Groei & Bloei Enschede-Losser organiseert samen met Open Tuinenweekend Glanerbrug weer haar jaarlijkse Open Tuinen Weekend deze zaterdag, 1 juli.

Van 10.00 tot 17.00 uur stellen tien trotse tuinbezitters in Glanerbrug en omgeving hun tuin open voor publiek. Naast particuliere tuinen zijn er ook twee moestuincomplexen te bezichtigen. Wederom een unieke kans om te kijken, te genieten en ideeën op te doen in de tuinen van echte liefhebbers. Ontdek mooie en bijzondere bloemen- en plantencombinaties, wandel door origineel ontworpen tuinen en bekijk allerlei materialen en toepassingen. Het startpunt is zaterdag in de Kloostertuin bij Verpleeghuis Bruggerbosch, Gronausestraat 752, 7534 AM Enschede. Daar kunt u ook de route en een plattegrond ophalen. De route kan zowel met de fiets als de auto worden afgelegd.

Kom ook
Bij de startlocatie is op zondag ook de Fuchsiavereniging present. Er wordt mooie fuchsia 's geshowd en je kunt er stekken kopen. Een imker is eveneens aanwezig. Je kunt informatie krijgen over het houden van bijen.