Afbeelding
Foto:

Textiel gunstig geprijsd
bij outletverkoop Enschede

ENSCHEDE - Bent u op zoek naar een nieuwe lakenset voor uw bed, kussens en dekbedden voor uzelf of een slaapzak, autostoelhoes, lakentje of andere hebbedingen voor uw baby? Dit is te vinden bij de McDeal outletverkoop aan de Getfertsingel 162 in Enschede.

Onder deze naam wordt momenteel een grootschalige tijdelijke outletverkoop gehouden. Textielbedrijf Serenotex nam eerder de activiteiten van Haton over. Serenotex gaat haar uitlopende seizoenscollectie onder de naam "McDeal" tegen dumpprijzen aan particulieren aanbieden om ruimte te maken voor nieuwe collecties.

Ruim aanbod
Het aanbod van textiel is bijzonder groot bij deze outletverkoop. Er is maar liefst 400 vierkante meter ingericht met een brede selectie van bedtextiel waaronder lakens, hoeslakens, hydrofiel beddengoed maar ook kinderautostoel-hoezen en nog veel meer. Als distributeur voor Nederland biedt ze dekbedden aan van het bekende Duitse merk Frankenstolz. Zowel voor de baby, kinderen als volwassenen is er volop keuze in veel maten en designs. Voor de kritische slaper worden zelfs kasjmir dekbedden aangeboden tegen prijzen die u nergens in Nederland zult aantreffen. Daarnaast heeft McDeal de hand kunnen leggen op een partij hoogwaardige picknicktafels en buitenhaarden.

Gunstig geprijsd
Dit ruime aanbod van McDeal wordt tegen fabrieksprijzen verkocht. Prijzen die voor deze kwaliteit die bij vergelijking via het Web, de goedkoopste in Nederland blijken te zijn. Goede kwaliteit voor een dumpprijs dus. Op afspraak kunt u hier ook terecht voor advies en koop van een nieuwe boxspring. Mcdeal staat voor een prijsgunstige nachtrust!

Kom langs
McDeal outlet VERWELKOMT U GRAAG op de woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Het is ook mogelijk om op afspraak advies te krijgen over boxsprings op de maandag en dinsdag. Bel hiervoor met 053-8200 100