Afbeelding
Foto:

Auto Bleeker: sterk in elk merk

ENSCHEDE - Auto Bleeker in Enschede staat al vele jaren bekend als uw betrouwbare dealer van Opel en Kia, maar sinds 2017 is Auto Bleeker ook sterk in het leveren en verkopen van alle andere merken. Het ontzorgen en leveren van kwaliteit zijn hierbij belangrijke thema's om uw mobiliteit te waarborgen.

Auto Bleeker Enschede is gevestigd aan de Boddenkampsingel 2-10. In de showroom kunt u terecht voor een brede selectie auto's van Opel, Kia en andere merken. U profiteert van het bredere netwerk van de Bleeker Groep, waardoor er een ruim aanbod aan kwaliteitsoccasions te vinden is. Het team van Auto Bleeker Enschede adviseert u graag bij alle mogelijkheden.

Onderhoud
Als CarProf-vakgarage kunt u hier terecht voor het onderhoud aan alle merken. Zij beschikken over up-to-date technische kennis om onderhoud, reparatie en service 'volgens het boekje' te kunnen leveren. Zo geeft CarProf standaard 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties; ongeacht leeftijd of merk van de auto.

Bleeker Lease
Autobedrijf Bleeker kan u ook als bedrijf ontzorgen bij de aanschaf van uw nieuwe lease-auto's. Of het nu gaat om een personen- of bedrijfswagen, Auto Bleeker Lease zorgt voor de juiste oplossing voor uw bedrijf, of dit nu lease, koop of zelfs huur is.

INQAR
Bent u op zoek naar een auto of bedrijfswagen via een kortdurende lease of voor een korte verhuurperiode? INQAR Bleeker is dé auto verhuurder van Oost-Nederland. Zij verhuren personenauto's van compact tot personenbus maar ook bedrijfswagens, met huurperiodes van een halve dag tot meer dan een jaar. Het gaat hierbij om nieuwe, betrouwbare voertuigen.

Kom langs
Auto Bleeker Enschede is gevestigd aan de Boddenkampsingel 2-10. Kijk voor meer informatie op: www.bleekergroep.nl/enschede