Afbeelding
Foto:

Insecten

ENSCHEDE - De zomer komt er weer aan! Lekker genieten, maar: er komen ook weer veel insecten welke onze bolides niet kunnen ontwijken. Deze insecten welke voor 80% bestaan uit natuurlijke eiwitten knallen tegen het lak van de auto, het eiwit brandt vervolgens in het lak.

Tijdens onze manuele voorwas behandelen we deze vervuiling met een speciaal insecten middel, dit middel zorgt ervoor dat de eiwitten oplossen.?Echter kan het soms ook zo zijn dat de "inslag" na het wassen nog te zien is, je kunt voelen dat de insect weg is echter de inslag zit nog in het lak. Valt u dit op na het wassen? Loop dan even naar een van onze service medewerkers, wij hebben een speciaal middel welke ook deze inslag (in de meeste gevallen) kan verwijderen.

Hallo zomer!
Perfect Carwash is te vinden aan Het Poolman 1 in Enschede. Maak t/m 31 juli 2017 gebruik van onze 'Hallo zomer' actie! ?Ontvang het beste wasprogramma van onze wasstraat en glansstraat (t.w.v. € 27,50) en een strandlaken (t.w.v. € 24,95) nu samen voor slechts € 24,95. Daarnaast ontvangt u bij het beste wasprogramma: Perfect wash + Perfect Protect een gratis ijsje!