Afbeelding
Foto:

Auto ter Riet specialist in mobiliteit

ENSCHEDE - Auto Ter Riet in Enschede is al vijftig jaar specialist op het gebied van mobiliteit in de brede zin. Zowel voor een auto, brommobiel als scootmobiel bent u hier aan het juiste adres.

Het bedrijf werd in 1967 opgericht door Wim ter Riet. Dit groeide uit van een eenmanszaak aan de Esstraat tot een grote vestiging op de huidige plek aan de Daalweg 56-64. Naast het aanbod van occasion auto's kunt hier ook terecht voor een brom- of scootmobiel. Auto ter Riet is Aixam dealer voor heel Twente, Daihatsudealer en specialist in Renault en Dacia. In de showroom is een ruime selectie te vinden zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Het team van de vakgarage helpt u graag met advies. Naast de aanschaf zelf is ook service en onderhoud een belangrijk aspect van uw mobiliteit. Bij Auto ter Riet profiteert u dan ook van de ruim 50 jaar ervaring in de werkplaats. Naast algemeen onderhoud aan de auto, brom- en scootmobiel verzorgen zij ook schadeherstel, airco-service en andere diensten. Met een Focwa-certificering bent u verzekerd van een goed resultaat bij reparatie van schade.

Kom langs
Maak zelf kennis met de veelzijdigheid en service van Auto ter Riet in Enschede. Zij zijn gevestigd aan de Daalweg 56-64. Bel met 053-432 34 34 of kijk op: www.autoterriet.nl