Afbeelding
Foto:

Qwic Shop in Shop Enschede

ENSCHEDE - Profile Broeksema is dé fietsspecialist in Enschede. Zij specialiseren in e-bikes. HIer komt nu ook het merk QWIC bij.

Al enkele jaren leveren zij fietsen van bekende merken en leveren daar uiteraard ook een uitstekende service bij. De tijd dat deze fietsen alleen bestemd waren voor een wat oudere doelgroep en mensen die minder mobiel zijn is voorbij. De doelgroep is sterk verjongd. Daarom zochten wij gave fietsen voor mensen die jong van geest zijn. Dat hebben we gevonden in het merk QWIC.

Uitstraling
Moderne fietsen met een eigentijdse uitstraling. Dat is de reden dat bijna een derde van de showroom van Profile Broeksema is omgetoverd in een QWIC Shop in Shop. We hebben niet lang na hoeven te denken of wij één van de zes in Nederland zijnde QWIC Shop in Shop wilden realiseren. Hier staan bijna alle modellen ruim en overzichtelijk opgesteld. Door deze uitgebreide collectie kunnen we in Enschede en omstreken die mensen helpen die meer zoeken dan een gewone e-bike.

Kom langs
Alle ruimte om u goed te laten informeren door mensen die verstand hebben van e-bikes en zonder meer een passie voor de QWIC fietsen. Kom eens langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Profile Broeksema is gevestigd aan de Wethouder Gerbertstraat 4 in Enschede. Kijk ook op: www.profiledefietsspecialist.nl/winkels/profile_broeksema/