Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Badkamerkoning voor al je dromen

ENSCHEDE - De badkamer; iedere dag brengen we weer aardig wat tijd door in deze ruimte. Als we al deze tijd bij elkaar optellen, spendeert de gemiddelde Nederlander ongeveer anderhalf jaar van zijn of haar leven in een badkamer. Dan wil je natuurlijk heerlijk weg kunnen dromen in een mooie, sfeervolle ruimte.

De Badkamerkoning heeft inmiddels ruim twaalf jaar ervaring. Het is een echt familiebedrijf, waar de sfeer naast professioneel ook zeker gemoedelijk is. Door hun ervaring profiteert u niet alleen van een snelle en professionele service, maar ook aantrekkelijk lage prijzen.

Breed aanbod
De Badkamerkoning is gevestigd aan de Slijpsteen 8 in Enschede. In de ruim opgezette showroom treft u een brede selectie aan merken. Zij zijn onder meer dealer van de merken Novellini, Wiesbaden, FOBY lijmen, Plieger, Grohe, Meissen en meer. U kunt er terecht voor ieder aspect van de badkamer. Zo zijn er baden, douchecabines en toiletten te vinden. Hierbij kunt u ook passende badmeubelen vinden. Duurzaamheid speelt ook een steeds belangrijker rol bij verbouwingen. Naast de luxe van de nieuwe badkamer wil men immers ook graag materialen die duurzaam geproduceerd zijn en zuinig om gaan met water en energie.

Kom langs
Kom langs bij de showroom aan de Slijpsteen 8 in Enschede voor goed advies en meer. Maandag tot en met woensdag open van 10.00 tot 18.00 uur en op donderdag en vrijdag tot 20.00 uur. Zaterdag bent u welkom van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie of het bestellen van producten op www.badkamerkoning.nl