Afbeelding
Foto:

Zomerconcert Orchestra Twente

ENSCHEDE - Elk jaargetijde geeft Orchestra Twente een matineeconcert met jong talent uit Twente. Zondag 25 juni 2017 zijn zangeres Julia Bel en harpiste Emma Finkers te gast op het Zomerconcert.

Julia Bel zit in de derde klas van het Erasmus in Almelo. Ze is 14 jaar en speelt dwarsfluit, gitaar, ukele en ook piano. Zingen is haar passie en op het Zomerconcert van Orchestra Twente zal ze deze songs ten gehore brengen : You lost me - Christina Aguilera / At Last - Etta James / Wicked world - Laura Jansen / Million years ago - Adele

Finkers
Emma Finkers volgde al vanaf baby zijnde muzieklessen op de muziekschool in Hengelo. "Hierbij volg je een loopbaan van zingen, dansen, muziek maken etc. Tot ik 8 jaar was en ik voor de harp heb gekozen. Ik heb dus nu 10 jaar les. Ik heb de externe vooropleiding van het conservatorium in Arnhem gevolgd. Deze is voor de opleiding docent muziek. Ik wil namelijk graag docent muziek worden later op scholen. Ik heb namelijk erg veel interesse altijd al gehad in andere instrumenten. Alleen de harp studeren lijkt me ook leuk, maar toch zou ik dan iets missen. Ik heb zojuist mijn eindexamen gedaan en ik wacht op de uitslag. Als ik geslaagd ben, ga ik beginnen op het conservatorium in Groningen".

Informatie
Het zomerconcert van het Orchestra Twente wordt gehouden op zondag 25 juni. Aanvang is om 15.30 uur. Het concert wordt gehouden in Concordia aan de Oude Markt te Enschede?. Entree is gratis. Harpiste: Emma Finkers?Zangeres: Julia Bel?