Afbeelding
Foto:

Nieuwe huisstijl Elzinga Wonen

ENSCHEDE - Elzinga Wonen is in Enschede een waar begrip; het bedrijf bestaat inmiddels 90 jaar. En zoals u wellicht onlangs gemerkt hebt, is dit ook aangegrepen om het logo en de huisstijl van Elzinga Wonen een opfrisbeurt te geven.

Eén ding dat uiteraard gelijk blijft: het hoge niveau van service en de kwaliteitsmeubelen waar Elzinga om bekend staat. Zij leveren meubelen van gerenommeerde Nederlandse fabrikanten, maar ook binnen- en buitenzonwering, Luxaflex en kwaliteitsvloeren van Quickstep.

Alles naar wens
Sinds enkele jaren is Elzinga Wonen dealer van het topmerk Fitform welke een voor u op maat gemaakte stoel levert, inclusief armlegger op hoogte. Zo is uw meubelstuk precies afgestemd op uw specifieke wensen.
                        
Familiebedrijf
Opa Elzinga was 90 jaar geleden de grondlegger voor het bedrijf wat ook nu nog in handen van de familie is. Met een goed oog voor detail en afwerking leverden zij door de jaren heen een hoog niveau van service en betrouwbaarheid. Niet verrassend zijn klanten dan ook net zo trouw. Na opa Elzinga nam Gerard Elzinga het bedrijf over, wat inmiddels in handen is van zoon Ibo Elzinga. Samen met zijn vrouw Uschi, en de stoffeerders Hans en Bas streven altijd naar optimale tevredenheid van hun klanten. Oprecht betrokken en met net iets meer aandacht dan gemiddeld ontzorgen zij en adviseren zij de klanten op zeer vakkundige wijze.

Kom langs
Het team van Elzinga Wonen helpt u graag met een passend advies. Kom dus langs en ervaar waarom Elzinga Wonen zoveel trouwe klanten heeft: een ongeëvenaard niveau van service. De showroom is te vinden aan de Voortsweg 23-3 in Enschede. Maandag tot en met vrijdag open van 09.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie ook op: www.elzingawonen.nl

Afbeelding