Afbeelding
Foto:

Unipro maakt kans op prijs

HAAKSBERGEN - Unipro in Haaksbergen is genomineerd voor de BIM 2017 Award. Medewerker Maurice Beijk uit Hengelo wist de nominatie binnen te slepen voor het bedrijf.

De award is uitgeschreven door het Nederlands Netwerk van Kwaliteitsmanagement. Om in aanmerking te komen wordt gekeken naar innovatie. Zo wist Unipro deze binnen te slepen door de realisatie van de 'groenste fabriek van Nederland'. Een bijzonder duurzaam pand met dito productieproces. Unipro is specialist in het produceren van producten voor het leggen, renoveren en onderhouden van vloeren. Zo produceren zij onder meer lijmen.

Partners
De bouw van de groene fabriek kwam tot stand dankzij veel innovatieve partners die elkaar versterken. Vele medewerkers van Unipro, maar ook het bouwteam hebben een positieve inbreng gehad, bij de realisatie van dit icoon-project. Hieruit blijkt dat duurzaamheid nu ook een duidelijke kwaliteit is en zorgt voor een onderscheidend vermogen als bedrijf.

Grote eer
"Als MVO Ambassadeur mag ik voor het team 'uithangbord" zijn. Ik beschouw het als een grote eer, dit bouwteam te representeren.", aldus een enthousiaste Maurice Beijk. Naast de prijs van een vakjury, is er ook een publieksprijs te vergeven. Unipro hoopt hiervoor veel stemmen te winnen. Dit kan via www.nnk.nl/bimaward2017

Specialist
Maurice heeft als Specialist Duurzaam Bouwen een belangrijke bijdrage geleverd aan de realisatie van de "groene" fabriek van Unipro. Unipro is totaalaanbieder van allerlei verschillende vloersystemen; van diverse soorten lijmen en egalisaties tot zeer creatieve mogelijkheden met Arturo gietvloeren. Op de dealerdagen kunt u kennis maken met het inspirerende Style Compass voor Arturo gietvloeren. Hiermee bepaal je welke interieurstijl past bij de ruimte. Vervolgens kies je eenvoudig de kleur van de gietvloer uit het bijpassende kleurenpalet.