Afbeelding
Foto:

Deze week stelt Jacobus Goedegebuur zich voor. We stellen hem vijf vragen.

Wat maak jij?
Ziel Schilderijen. Ik werk vrijwel alleen in opdracht. Ik gebruik een geboortedatum. Hierop mediteer ik en maak contact met de ziel van deze persoon. Daardoor krijg ik beelden en kleuren te zien die ik dan op het doek schilder. Er wordt ook later een uitleg/consult over gegeven.

Waarom is jouw werk zo speciaal?
Mijn ziel schilderijen geven de mensen nieuwe energie, omdat zij het zelf zijn en door dit schilderwerk makkelijker contact krijgen met hun zelf en wie zij werkelijk zijn.

Waar is je werk te zien?
Op mijn website www.shihan.eu staan ongeveer 500 werken die ik al verkocht heb. In onze winkel is altijd een kleine expositie. Ook kan je er altijd wel een doek zien waar ik mee aan het werk ben, omdat ik dit gewoon doe tijdens openingstijden en iedereen mij bezig kan zien.

Wie bewonder je?
Han van Meegeren, omdat hij in de huid van anderen moest kruipen om een perfect schilderij te kunnen maken, wat door hun zelf gemaakt kon zijn.

Wat betekent Enschede voor jou?
Ik heb hier een plaats gevonden waar ik 30 dagen per maand kan werken in alle vrijheid in onze eigen winkel/atelier aan De Heurne 38.