Afbeelding
Foto:

Food, Sport & Lifestyle Coach in Haaksbergen

HAAKSBERGEN - Ieder jaar schieten nieuwe diƫten als paddenstoelen uit de grond, nieuwe hypes die gouden bergen beloven, maar uiteindelijk alleen de bedenker ervan beter laten worden.

Korte tijd je dagelijkse energie-inname drastisch verlagen, jezelf uithongeren met alle gevolgen van dien. Niet alleen je humeur, maar ook je lichaam lijd hier onder. Om van je portemonnee nog maar te zwijgen. Inderdaad, korte tijd, want langer dan een aantal weken houdt geen mens dit vol. Wil jij blijvend afvallen, dan zul je je leefstijl moeten veranderen.

Echte oplossing
Dit lukt nooit met een tijdelijk dieet dat niet op jou als individu met jouw individuele behoeften is samengesteld. Ieder mens heeft een andere stofwisseling en heeft een andere energiebehoefte door bijvoorbeeld werk, ziekte, stress of sport.

Individuele aandacht
Een individueel, op jou samengesteld voedingsplan, gecombineerd met regelmatig bewegen en je hebt de eerste stap gezet naar een gezonde leefstijl, waarbij ook die overtollige kilo's als sneeuw voor de zon verdwijnen,

Goede combinatie
Deze combinatie van juiste voeding, regelmatig bewegen en daarbij intensieve coaching is ook wat Stephanie van andere coaches onderscheid. Haar enthousiaste aanpak, enorme gedrevenheid als Voedingscoach en Personal Trainer heeft al vele mensen geholpen naar een gezond gewicht en leefstijl.

Vergoedingen
Een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed geheel of gedeeltelijk begeleiding door een BGN-gewichtsconsulente. In uw polis of op de pagina van Gewichts Consulenten Nederland, www.gewichtsconsulenten.nl, kunt u nalezen of ook u in aanmerking komt voor een vergoeding. Vivera Vital is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Informatie
Vivera Vital is gevestigd in het Gewoon Gezond Centrum, aan de Eibergsestraat 56 te Haaksbergen. Kijk voor informatie op: www.viveravital.nl