Afbeelding
Foto:

Hip en trendy de zomer in

ENSCHEDE - Draag je steunzolen, maar wil je toch ook wat hip en trendy schoeisel voor de zomer? Het kan! Podo Services in Enschede geeft je graag advies over de vele mogelijkheden.

Voor veel mensen met voetklachten is het een moeilijke opgave: de zomer in met steunzolen. Hoe krijg je die dingen in zomerschoenen? En als je nou teenslippers wilt dragen heb je al helemaal een probleem. Steunzolen passen niet en zijn vaak een last in de mooie zomermaanden. Toch? Niet als het aan podotherapeut Patricia Gerritsen van Podo Services ligt.

Sandalinos
Uniek in Enschede is het concept Sandalinos dat zij gebruikt. Geheel zelf samen te stellen slippers en sandalen waarbij er een voetbed op maat gemaakt wordt. Kleurtjes voor bovenwerkjes, loopzolen, onderzolen, tussenlaagjes, diverse modellen en patronen. Helemaal zelf te kiezen. Ideaal om er in de zomer toch hip en trendy bij te lopen en geen voetklachten te ervaren. Geen gedoe meer met nieuwe schoenen kopen waar die zolen niet in passen.

Hulpmiddel
En het mooiste van dit alles is dat het valt onder podotherapeutische hulpmiddelen waardoor het onder de vergoeding voor podotherapie valt bij de zorgverzekeraar.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de praktijk op telefoonnummer 06-43403707, per mail op info@podoservices.nl of via de website www.podoservices.nl

Afbeelding