Afbeelding
Foto:

Sprakeltoer van WVL in Lonneker

LONNEKER - Zondagmorgen 11 juni kunt u weer meefietsen met de gezellige Sprakeltoer van de Wieler Vereniging Lonneker. Van 08.00 tot 10.00 uur wordt gestart bij café Sprakel aan de Dorpsstraat 137 in Lonneker.

Deze tocht voert u over rustige wegen onder Ochtrup door naar Rothenberg en Ohne. De korte route gaat via Bentheim terug, de lange via Emsburen. Kortom een prachtige route door het grensgebied met enkele klimmetjes. De afstanden zijn 85 en 125 kilomater. Deze is dus zeker ook voor geoefende fietsers interessant. Om te parkeren kunt u terecht op de nabij gelegen parkeerplaats van LSV Lonneker. Dit in verband met de feestweek. Voor NTFU leden zijn de kosten 4 euro (Inschrijving deelnemers via Scan &Go mogelijk) voor niet NTFU leden bedraagt het 5 euro. Leden van de vereniging en jeugd tot en met 16 jaar mogen gratis meedoen.

Nieuwe aanwas
De Wieler Vereniging Losser is ook druk bezig om meer beginnend fietsers de pedalen op te krijgen. In april werd daarom begonnen met een serie kennismakingsclinics onder de noemer Start2Bike. De komende tijd staan ook nog diverse andere leuke tochten op het programma van de Wieler Vereniging Lonneker.