Afbeelding
Foto:

Simpel, Snel, Slank
met Easy Slim Enschede

ENSCHEDE - De zomer komt er weer aan. En wie zomerslank het strand op wil kan op veel manieren werken aan het gewicht. Zo is er ook de methode Easyslim.nu. Dé afslankhit.

Wat is Easyslim.nu? Het is een behandelmethode om af te vallen en/of meer spiermassa te kweken. Er wordt gewerkt met een zeer revolutionair apparaat dat werkt met ultrasound en electrostimulatie: De ultrasound techniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel gaat en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd worden middels electrostimulatie je spieren getraind die na een paar keer ook je vetten gaan verbranden.

Proefbehandeling
Door deze combinatie is direct na de proefbehandeling tussen de 4 - 28 cm verdwenen, verspreidt over je lichaam. Er heerst bij ons een warme sfeer, mensen moeten zich thuis voelen. Niet voor niets komen de meeste mensen graag bij ons terug. Dat komt door zowel de resultaten als de sfeer.

Enschede
Easyslim.nu heeft sinds 1 mei 2017 ook een vestiging in aan de Hogelandsingel 85 te Enschede. Voor Jannet Mannessen is het haar eerste vestiging die zij als franchisenemer heeft geopend,Wie zich bij Easyslim.nu aanmeld voelt zich meteen thuis. We zijn niet belerend, aldus Jannet. Iedereen krijgt bij ons een persoonlijke behandeling. Je begint met een intake en een proefbehandeling, dan voel je meteen of het iets voor je is. Het mooie aan Easyslim.nu is, dat het niet alleen bedoeld is voor mensen die willen afvallen. Er zijn mensen die om een bepaalde reden niet meer kunnen sporten zegt Jannet. Bijvoorbeeld omdat je een blessure of reuma hebt. Voor die mensen is Easyslim.nu ook aantrekkelijk, want het zorgt ook voor spiertraining. Na een behandeling voel je je weer fit.

Intake
Wie geïnteresseerd is kan zich aanmelden voor een intake en proefbehandeling. Normaal is dat 59,00 euro, maar op dit moment is er een aanbieding van 39,00 euro! De actie is geldig t/m 22 juni 2017. Bel of app vandaag nog voor een afspraak op 0612049924 of kijk op www.easyslim.nu en plan gelijk je afspraak in.