Afbeelding
Foto:

Elzinga Wonen al 90 jaar jong

ENSCHEDE - Elzinga Wonen is een waar begrip in Enschede. Dit jaar viert het bedrijf haar 90-ste verjaardag; een mijlpaal om terecht trots op te zijn.

Opa Elzinga was 90 jaar geleden de grondlegger voor het bedrijf wat ook nu nog in handen van de familie is. Met een goed oog voor detail en afwerking leverden zij door de jaren heen een hoog niveau van service en betrouwbaarheid. Niet verrassend zijn klanten dan ook net zo trouw. Na opa Elzinga nam Gerard Elzinga het bedrijf over, wat inmiddels in handen is van zoon Ibo Elzinga. Samen met zijn vrouw Uschi, en de stoffeerders Hans en Bas streven altijds naar optimale tevredenheid van hun klanten. Oprecht betrokken en met net iets meer aandacht dan gemiddeld ontzorgen zij en adviseren zij de klanten op zeer vakkundige wijze.

Verfrissend
Het jubileum was ook een goed moment om de huisstijl en het logo van het bedrijf te wijzigen. Een frisse, nieuwe insteek die toch heel vertrouwt aan zal voelen voor de vaste klant. Elzinga Wonen blijft natuurlijk kwalitatief hoogstaande meubelen leveren van gerenommeerde Nederlandse bedrijven. Ook voor binnen en buitenzonwering zoals Luxaflex bent u aan het juiste adres.

Vloeren
Naast meubelen kan Elzinga Wonen ook een vloer geheel naar wens leveren. Zo passen de meubelen goed binnen uw specifieke visie van hoe het interieur er uit moet zijn. Er is tegenwoordig een grote diversiteit aan materialen en stijlen mogelijk.

Alles naar wens
Een meubelstuk moet comfortabel zijn en geheel voldoen aan uw wensen. En dit is zeker mogelijk. Sinds enkele jaren is Elzinga Wonen dealer van het topmerk Fitform. Zij leveren een voor u op maat gemaakte stoel, inclusief armlegger op hoogte.

Kom langs
Het team van Elzinga Wonen helpt u graag met een passend advies. Kom dus langs en ervaar waarom Elzinga Wonen zoveel trouwe klanten heeft: een ongeƫvenaard niveau van service. De showroom is te vinden aan de Voortsweg 23-3 in Enschede. Maandag tot en met vrijdag open van 09.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie ook op: www.elzingawonen.nl