Afbeelding
Foto:

Test elektrische fiets zelf bij Henk Pen in Haaksbergen

HAAKSBERGEN - De elektrische fiets is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Niet alleen voor ouderen, maar ook bij sportieve fietsers en anderen die wel eens in wat meer uitdagend terrein fietsen. Ook voor op vakantie zijn er diverse mooie elektrische fietsen te koop.

Met deze insteek organiseert familiebedrijf Henk Pen Caravans en Kampeerauto's in Haaksbergen op tweede pinksterdag weer een Ebike4all testdag. Bij Henk Pen bent u al vele jaren aan het juiste adres voor kampeermiddelen, maar u kunt hier ook terecht voor elektrische fietsen die perfect aansluiten bij een kampeervakantie.

Populariteit E-Bike groeit
De E-Bike is niet meer uit het Nederlandse straatbeeld weg te denken. De elektrische fiets wordt steeds populairder tijdens de vakantie en draagt bij aan gezondheid en een vitale levensstijl. Waar de E-Bike voorheen vooral aantrekkelijk was bij senioren, kiezen inmiddels ook steeds meer jonge mensen voor de fiets met trapondersteuning. Je hebt immers altijd wind mee en komt (bijna) iedere heuvel met gemak op.

Tweede E-bike gratis
Als onderdeel van een groot netwerk biedt Henk Pen Ebike4All Haaksbergen een breed assortiment elektrische fietsen aan, die zo licht en comfortabel mogelijk rijden tijdens al uw vakanties. Deze zijn voorzien van de laatste technieken en trends. E-bike4All biedt E-Bikes van kwaliteit, met rijcomfort en in combinatie met een unieke actie: altijd de tweede E-Bike gratis! Naast de garantieregeling biedt Ebike4All bij aankoop een unieke vierjarige allrisk E-Bike verzekering aan voor slechts 250 euro, exclusief 5 euro poliskosten, onafhankelijk van woonplaats of regio.

Kom langs
Wilt u meer weten? U bent van harte welkom bij Ebike4All Henk Pen Caravans en Kampeerauto's, 6 dagen per week, om kennis te maken met de unieke vakantieactie en deze uitgebreid te testen. Het fietsvakantie gevoel begint bij Henk Pan Caravans in Haaksbergen. Zij zijn te vinden aan de Westsingel 2. Kijk ook op: www.henkpen.nl.