Afbeelding
Foto:

Kunst In Boekelo

BOEKELO - Komende week wordt weer de 16e editie gehouden van Kunst In Boekelo. Waarin een kleine gemeenschap groot kan zijn; zo tonen ze zich ieder jaar weer van hun meest kunstzinnige kant.

Naar goed gebruik wordt dit weer gehouden van Hemelvaartsdag 25 mei tot en met zondag 28 mei. Dit wordt gehouden in de geïmproviseerde 'Galerie Hulscher'. Waar normaliter glimmende auto's op een nieuwe eigenaar wachten staat nu kunst centraal. Het is namelijk een autodealer.

Divers
Vele kunstenaars zijn uitgenodigd om te exposeren. Het aanbod is ook dit keer weer heel professioneel en divers: tekeningen, schilderijen, glas-in-lood, fotografie, keramische objecten, houtbewerking, beeldhouwwerken en nog veel meer. Bovendien exposeren een aantal kunstenaars op verschillende locaties in Boekelo in hun eigen atelier. Een catalogus met alle informatie over de kunstenaars - met een routekaartje naar de ateliers aan huis - is tijdens de kunstmanifestatie te verkrijgen in Galerie Hulscher. Via stichting KIK doen er dit jaar voor het eerst mensen met een verstandelijke beperking mee.

Kom langs
U bent van harte welkom om deze werken te bezichtigen in 'galerie' Hulscher. Op 25 tot en met 28 mei, dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur aan de Windmolenweg 92 in Boekelo.