Afbeelding
Foto:

Electo World Kortman: goed advies sinds 1933

GLANERBRUG - Electro World Kortman is al vele jaren een begrip in Glanerbrug en ver daar buiten. De service die zij verlenen is van een zeer hoog niveau, waardoor dit voor vaste klanten een zeer vertrouwd adres is. Kom langs en ervaar zelf waarom klanten Electro World Kortman zo goed waarderen.

Gezien de jarenlange ervaring in electronica - sinds 1933 - kunnen de medewerkers goed inspelen op de wensen van u als consument. Naast een goed werkend apparaat wilt u immers ook graag een koop die geheel voldoet aan de wensen. Zij weten heel goed wat er speelt bij de consumenten en in samenwerking met Electro World kunnen ze een gedegen advies tegen concurrerende prijzen aanbieden.

Innovatie
Innovatie staat natuurlijk niet stil, zeker op het gebied van electronica. Zo zijn de afgelopen jaren steeds meer TV's met OLED-schermen op de markt gekomen. Met de nieuwe OLED-schermen ontdekt u kleuren die tot leven komen in perfect zwart. Dit zorgt voor een levensechte weergave die zeker tot zijn recht komt in zowel films als andere programmering. Zo geniet u van kleuren en schoonheid zoals moeder natuur die bedoeld heeft. Wees getuige van een echte sterrenhemel, een perfect zwarte hemel waarin miljoenen sterren schitteren. OLED TV verandert uw kijk op de wereld, aanschouw haar ware schoonheid.

Waarom OLED?
Een OLED-scherm bestaat uit individuele pixels die zelfoplichtend zijn. Dit betekent dat ze afzonderlijk aan en uit gaan. Dit zorgt voor een chitterend contrastbereik van het helderste wit tot het diepste zwart. Hierdoor krijgt het beeld ongelooflijk veel diepte en komen de mooiste kleuren tot leven.

Kijkhoek
De OLED TV biedt een zeer ruime kijkhoek en toont ongelooflijk consistent contrast en heldere kleuren, ongeacht uw positie ten opzichte van de televisie. HDR-content kent een grotere afstand tussen lichte en donkere passages waardoor het beeld levendiger is. Door de zelfoplichtende pixels kan HDR- content perfect worden weergeven. OLED ondersteunt zowel Dolby Vision als HDR 10.

Merken
Electro World Kortman voert drie merken voor OLED TV's: LG, SONY en LOEWE. Elk merk met zijn eigen specifieke kwaliteiten. Er is al een 55 inch OLED TV te koop vanaf 1499 euro, de SONY OLED A1

Kom langs
Kom langs en ervaar zelf hoe mooi een OLED scherm kan zijn. Electro World Kortman is gevestigd aan de Gronausestraat 1287, 7534AK Enschede. Of kijk voor meer informatie op: www.electroworldkortman.nl