Afbeelding
Foto:

BEL Installatietechniek vakmanschap op alle fronten

ENSCHEDE - Een moderne woning of bedrijfspand is steeds meer high-tech. Naast de gebruikelijke installaties voor gas, water, en elektra zijn er ook steeds meer duurzame innovaties die een professionele installatie vergen. Zoals bijvoorbeeld zonnepanelen op het dak of de plaatsing van een laadpaal voor uw elektrische auto of wagenpark. BEL Installatietechniek voert dit alles en meer snel en vooral degelijk uit.

BEL Installatietechniek is een totaalinstallateur. Zij leveren uiteenlopende installatiediensten voor zowel particulier als bedrijf. Dit omvat onder riolering, sanitair, gas, elektra, verwarming en meer. In de zomer is er bijvoorbeeld weer groeiende vraag naar luchtbehandeling en airconditioning; op warme zomerdagen is er niets zo fijn als een degelijk werkende luchtinstallatie die de temperatuur aangenaam kan houden voor bewoners, bezoekers en medewerkers.

Gezond en veilig
Een installateur zoals BEL speelt ook een belangrijke rol bij gezondheid. Zo doen zij ook medische woningaanpassingen zoals in de badkamer waardoor mensen langer zelfstandig kunnen wonen. Legionella-preventie en een goede luchtkwaliteit valt ook onder hun taakveld. Op het gebied van veiligheid kan BEL onder meer brandmeldinstallaties en noodverlichting plaatsen, onderhouden en inspecteren.

Duurzaam
Duurzaamheid is ook binnen de installatietechniek een snel groeiend aspect. Zo is veel apparatuur tegenwoordig energiezuiniger. BEL kan u adviseren bij onder meer de vervanging van uw oude lichtinstallaties voor duurzame en superzuinige LED-verlichting. Wie een stap verder wil gaan kan ook advies krijgen over bijvoorbeeld plaatsing van zonnepanelen. Doordat de panelen steeds efficiƫnter en tegelijk goedkoper worden is de terugverdientijd van een zonnestroominstallatie steeds korter.

Laadpaal
BEL is ook uw partij voor oplaadsystemen voor uw elektrische auto. Er zijn tegenwoordig veel opties. BEL levert DIC laadsystemen die voorzien zijn van type 2 contactdozen met vergrendeling. Een aantrekkelijke stalen behuizing maakt dit een robuuste laadpaal die tegen een al dan niet opzettelijk stootje kan. Het gebruik kan gereguleerd worden met bijvoorbeeld een sleutel of passysteem.

Informatie
BEL installatietechniek in Enschede geeft u graag passend advies over al deze mogelijkheden en meer. Bel hiervoor met 053-536 01 22 of kijk op: www.belinstallatietechniek.nl

Afbeelding