Afbeelding
Foto:

Jansen Makelaardij
een kwestie van vertrouwen

LOSSER/ENSCHEDE - Het kopen van een woning is een kwestie van vertrouwen. Het is voor veel mensen één van de duurste en belangrijkste aankopen van hun leven. En daarom wil je als koper én verkoper een ervaren makelaar die dit proces zal begeleiden. Jansen Makelaardij in Losser helpt u graag bij de aan- of verkoop van een woning.

Jansen Makelaardij is sinds 2006 gevestigd in het centrum van Losser aan de Brinkstraat 16, schuin tegenover de Hema en direct naast de Intertoys. In Enschede bent u welkom in het kantoor aan de Brinkstraat 171A. Directeur en makelaar Ronald Jansen en zijn team staan voor u klaar.

Begeleiding
Persoonlijke begeleiding staat centraal bij Jansen Makelaardij. U hebt immers specifieke wensen bij de aan- of verkoop van uw pand. Jansen Makelaardij richt zich op een zo persoonlijk mogelijke benadering. De koop en verkoop is immers niet alleen een zakelijke, maar zeker ook emotionele aangelegenheid. U krijgt optimale persoonlijke begeleiding van de aan of verkoop/verhuur van uw nieuwe woning of bedrijfspand. Uw wensen staan centraal; Jansen Makelaardij geeft advies en zorgt voor een professionele invulling van de opdracht.

Ruim aanbod
Jansen Makelaardij biedt voornamelijk woningen te koop en te huur aan in Enschede, Losser en de Losserse kernen, maar ook in Oldenzaal, Haaksbergen, Bentheim en andere plaatsen in de regio worden woningen aangeboden. Er is ook een selectie bedrijfspanden. Kunt u onverhoopt toch niet vinden wat u zoekt? Het is tevens mogelijk om een gratis zoekopdracht te plaatsen zodat u op de hoogte blijft van passend nieuw aanbod.

Verkoop
Wie een woning wil verkopen is bij Jansen Makelaardij aan het juiste adres. In goed overleg organiseren zij de bezichtiging van uw woning en voeren namens u de prijsonderhandelingen. Zo bereikt u een optimale verkoopprijs. Verkoopstyling, goede fotografie en een virtuele tour van de woning vergroten de kans op een snelle verkoop. Zij beschikken tevens over een uitgebreid relatiebestand met potentiële kopers die op zoek zijn naar specifieke woningen. Zo kan uw woning precies zijn waar iemand naar op zoek is, met een snelle verkoop als resultaat. Uiteraard begeleiden zij u ook bij de laatste inspectie en het notarisbezoek.

Taxatie
Jansen Makelaardij kan naar wens ook een taxatierapport opstellen voor uw pand. Zo is het vaak voor financiering bij de bank nodig om de exacte waarde van een pand vast te stellen voor verstrekking van de hypothecaire lening. Ook in gevallen zoals een WOZ-contra taxatie, boedelscheiding en aanslag van successierechten is een taxatierapport nodig.

Kom langs
Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden en service van Jansen Makelaardij? Kom dan langs om kennis te maken met het enthousiaste en professionele team. Jansen Makelaardij is gevestigd in Losser aan de Brinkstraat 16. Telefoon: 053-53 63 447. In Enschede zijn zij gevestigd aan de Brinkstraat 171A, telefoon: 053-43 04 345 . U bent van harte welkom voor vrijblijvende informatie. Of kijk op de website, www.jansenmakelaardij.nl

Afbeelding