Afbeelding
Foto:

Pleinfeest bij basisschool Stadsveld

ENSCHEDE - Basisschool Het Stadsveld aan de Elferinksweg 106 in Enschede zal vrijdagmiddag een gezellig pleinfeest houden. Van 14.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom.

Het is een feest voor de hele wijk, met onder meer een rommelmarkt en verloting met leuke prijzen, zoals een helikoptervlucht en kaarten voor FC Twente. Er zijn natuurlijk ook weer volop kraampjes met lekkere hapjes, zoals de altijd geliefde Turkse pizza's.

Activiteiten
Ook zijn er verschillende activiteiten voor kinderen zoals: een springkussen, touwtje trekken, zandschilderijtjes maken, spelletjes, schminken en nog veel meer. De opbrengst van deze middag wordt gebruikt voor een nieuw speeltoestel op het plein. Kinderen kunnen daarnaast vanaf half 4 meedoen met twee gratis muziekworkshops: blokfluit leren en muziek met Dolfje Weerwolfje.

Kom langs
Het belooft een gezellige middag te worden voor alle kinderen, ouders en de buurt. Nog niet bekend met deze leuke school en peuterspeelzaal? Kom dan zeker, u kunt informatie en een rondleiding krijgen. Dus neem iedereen mee!