Afbeelding
Foto:

Losser geniet van Kunstroute

LOSSER - Volgende week zondag 21 mei wordt in Losser weer de Kunstroute gehouden. Deze editie is compacter én completer dan ooit volgens de organisatie.

Dit jaar is al weer de vijftiende editie van de Kunstroute Losser. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen kunstliefhebbers weer een bezoek brengen aan vele kunstenaars. Dit jaar nemen 17 professionele kunstenaars deel uit Losser, Overdinkel, Gronau en Enschede.

Compact
Dit jaar is gekozen om de Kunstroute te houden op acht verschillende locaties, allemaal in Losser zelf. De totale afstand bedraagt ongeveer 5 kilometer, een mooie route die lopend, op de fiets of met de auto goed af te leggen is in één dag. Dit komt tegemoet aan de wens van eerdere bezoekers.

Genieten
"Bezoekers krijgen zo de gelegenheid om op alle locaties volop van het werk te genieten", vertelt voorzitster Joka Boeke, van wie momenteel voor het derde achtereenvolgende jaar keramische beelden te zien is op de Keukenhof in Lisse. Het scala aan kunstvormen is echter groter dan ooit. Behalve schilderijen, etsen, grafiek, modeltekeningen, (digitale) foto's, glas in lood en beelden in zowel brons als keramiek, zijn er ditmaal ook bijzondere installaties en buitenobjecten te bewonderen.Kijk voor meer informatie op: www.kunstroutelosseroverdinkel.nl