Afbeelding
Foto:

Van gladde naar veilige vloer

HENGELO - Een ongeluk zit in een klein hoekje, zegt het bekende spreekwoord. En een badkamer heeft best veel hoekjes... het is dan ook niet verrassend dat er jaarlijks veel mensen gewond raken door een val in hun eigen badkamer. Een natte, gladde vloer is een goed recept voor een vervelende val. Het bedrijf Stroev in Hengelo kan helpen om dit te voorkomen.

Jaarlijks komen zo'n 80.000 mensen na een val in het ziekenhuis, waarvan ongeveer 70 procent in een huiselijke omgeving. Met name de badkamer blijkt een gevaarlijke ruimte voor vallen. Stroev is specialist op het gebied van anti-slip vloeren, zowel voor particuliere als bedrijfsmatige toepassingen. Zo zijn de medewerkers dagelijks op pad om badkamers aan te passen. Dit is een simpel en effectief proces waar geen verbouwing voor nodig is.

Stroev
Om ongelukken te voorkomen, is een verbouwing niet nodig. Stroev anti-slip biedt een goedkopere en efficiƫntere oplossing. Met een speciale vloeistof maken zij, zoals de naam het al zegt, uw bestaande vloertegels stroef. Dit proces neemt voor een gemiddelde badkamer slechts twee uur in beslag. Het is betaalbaar en zeer doeltreffend. Ook heeft Stroev middelen om betontrappen, galerijen en andere ruimtes passend anti-slip te maken.

Douchebak
Ook voor de douchebak of ligbad zelf is het mogelijk om een anti-slip laag aan te brengen door middel van een coating. Het bedrijf Stroev bestaat al 15 jaar en onlangs is het bedrijf veranderd van eigenaar. Op de website www.stroev.nl staan een aantal projecten die zij onlangs hebben gedaan. Ook is er een video te bekijken over hoe het proces precies in zijn werk gaat. Ook voor de zakelijke markt kan Stroev helpen om bijvoorbeeld sauna's, zwembaden, restaurants en andere objecten veilig te maken voor klanten en personeel.