Afbeelding

HSC '21 deelt punten met OFC

HAAKSBERGEN - Voetbalclub HSC '21 moest afgelopen weekend de punten delen na het duel tegen OFC. De Haaksbergse trots speelde de laatste uitwedstrijd van de competitie onder matige belangstleling in Oostzaan.

Het duel eindigde in een 2-2 gelijkspel. De sfeer op het veld was dat er voor beide ploegen weinig meer op het spel stond, waardoor de aanvalslust wat laat op gang kwam volgens het clubverslag. Voor HSC '21 is gelijkspel geen veelvoorkomend fenomeen; het is pas het vijfde gelijkspel dit seizoen.

Rustig verloop
In tegenstelling tot het eerste treffen tussen beide clubs verliep deze wedstrijd vrij ontspannen en gemoedelijk. Bij de eerste wedstrijd ontstond nog enige irritatie waardoor HSC uiteindelijk met negen man het veld verliet. Nu was het treffen te typeren als een gezellig potje avondvoetbal, met nauwelijks enige opwinding. Alleen OFC was één keer dicht bij een treffer in de eerste helft, maar de paal stond een score in de weg.

Passie terug
In de kleedkamers kwam toch nog een zeker niveau van passie naar boven met de wens om het publiek wat mooi voetbal te tonen. Na de rust stond het dan ook binnen een kwartier op 1-2 in OFC's voordeel. Enkele minuten later maakte Rachid El Yachmour de gelijkmaker waarmee de wedstrijd definitief beslist was.

Score
0-1 Bas ter Hogt (52.); 1-1 Adnan Barakat (pen. 55.); 1-2 Bas Postma (60.); 2-2 Rachid El Yachmouri (73.) Gele kaarten: Mike Derlagen (OFC), Erwin Nieuwboer, Kelvin Veensma (HSC'21)