Afbeelding
Foto:

Kunstsalon op mooi Landgoed Singraven

DENEKAMP - Landgoed Singraven in Denekamp zal komende zondag 21 mei de Kunstsalon organiseren.

De Kunstsalon wordt gehouden van 14.00 tot 18.00 uur in het statige huis Singraven. De middag wordt om 14.00 uur geopend met een tweetal boeiende lezingen over kunst. Bezoekers kunnen daarna deelnemen aan een rondleiding door het huis. Hierbij is gelegenheid om meegebrachte antieke kleinoden door experts te laten beoordelen. Wie een mooi schilderij, sieraad of ander object heeft is van harte welkom om dit mee te nemen. Tussen de bedrijven door wordt een goed glas wijn geschonken door wijnhandel Henri Bloem. Kortom, bezoekers beleven een boeiende middag met meer dan kunst alleen. Het Landgoed Singraven omvat naast het historische landhuis ook een grote oppervlakte aantrekkelijke natuur en een landgoedwinkel.

De experts
Christiaan van Rechteren Limpurg vertelt onder meer over het prachtige meubilair dat Singraven rijk is. Bernadette de Bruijn is gespecialiseerd in juwelen en zilver. Haar lezing gaat over 'Investeren in kunst, reƫel of hedonistisch rendement?' Zowel Christiaan als Bernadette zijn zelfstandig taxateurs met een ruime staat van dienst, onder meer bij het alom bekende veilinghuis Christie's.

Aanmelden
Aanmelden voor de Kunstsalon voor 21 mei van 14.00 tot 18.00 uur kan via de website www.vanheekevents.nl of telefonisch via 06 -2661 8888. Deelname bedraagt 25 euro per persoon. Na inschrijving ontvangen deelnemers een bevestigingsmail. Inschrijven kan tot en met 14 mei.

Van Heek Events
Van Heek Events organiseert kleinschalige events voor particulieren en bedrijven. Van Heek Events onderscheidt zich door haar persoonlijke, unieke aanpak en de verrassende elementen die aan ieder event worden toegevoegd. Bovendien beschikt Van Heek Events over meerdere bijzondere, unieke en zeer exclusieve locaties voor bijeenkomsten.