Afbeelding
Foto:

Theater De Kappen viert feest

HAAKSBERGEN - Theater De Kappen is jarig. Op 11 mei viert het theater namelijk het 10-jarig bestaan.

2017-2018 is dan ook een jubileumseizoen waarvoor de kaartverkoop inmiddels is gestart. De aftrap voor dit bijzondere jaar wordt gegeven op donderdag 11 mei met 'Oons verjoardagsfeest'.

Verrassingen
Vanaf 19.15 uur staat de koffie/thee en het gebak klaar en om 20.00 uur begint het programma in de theaterzaal met leuke verrassingen en een vooruitblik naar het nieuwe seizoen. Zo zijn onder andere cabaretière Kirsten van Teijn en singer-songwriter Niels Geusebroek van de partij!

Trakteren
Wie jarig is trakteert, dus deze avond is er een speciale jubileum-actie! De entree is gratis, maar reserveer wel even een plekje via de website (www.dekappen.nl) of bij de theaterkassa (053-5730200). Het theater verwacht weer een groot aantal bezoekers voor dit gezellige feest.

Veel voorstellingen
De komende tijd worden ook nog veel andere leuke voorstellingen gehouden. Zo staat ook theater De Kappen in juni in het teken van de Week van de Amateurkunst. Op woensdag 14 juni is de Hoaksebargse Avond met optredens van onder andere het Noll'n koor, toneelvereniging Ait Vedan, de Buurser Revue en de Haaksbergse Revue Allô Jannaô verzorgen een avond vol zang, dans en humor in Theater De Kappen. Aanvang is om 20.00 uur en kaarten hiervoor kosten 5 euro.