Afbeelding
Foto:

Jubileum voor Fietsbridgedrive Haaksbergen

HAAKSBERGEN - De Bridge Club Haaksbergen organiseert dit jaar op 11 juni de 25-ste editie van de bekende Fietsbridgedrive. Dit is inmiddels een zeer geliefd item op de kalender voor bridgend Haaksbergen en omstreken.

De inschrijving voor de jubileumtocht is nog steeds mogelijk. Deze fietsbridgedrive is een gezelligheids topintegraal wedstrijd over 36 spellen te verspelen in zes verschillende Haaksbergse horecalocaties, zowel in het dorp als in het buitengebied.

Lunch
Het inschrijfgeld bedraagt 48 euro per paar, waarbij inbegrepen een kopje koffie met krentenwegge in het eerste etablissement, een lunch tijdens de middagpauze en na afloop een lekker hapje.\

Aanmelding
Men kan zich telefonisch aanmelden bij Hans Heitkamp (tel.: 053-5740505) of per e-mail op het e-mailadres: j.heitkamp@kpnmail.nl, onder vermelding van de eigen naam en adres, alsmede naam van de bridgepartner en, voor zover van toepassing, de NBB-ledennummers. De aanmeldingen zullen naar verwachting snel binnen stromen, dus geef u op tijd op voor deelname.