Afbeelding
Foto:

Gezellige seizoensopening bij Badepark Bentheim

BAD BENTHEIM - Het zomerseizoen is al weer rap in aantocht, waardoor het ook weer de tijd gaat worden voor het buiten zwemmen. Vooruitlopend op de seizoensopening organiseert het zwembad op maandag 1 mei een gezellige open dag.

Van 13.00 tot 18.00 uur zijn bezoekers van harte welkom. Bij het buitenbad worden weer vele activiteiten gehouden onder de noemer: met de fiets naar het bad. ("Mit dem Rad ins Bad"). Zo geven de model-schepenbouwers van Bentheim een demonstraties op het water. Verder kunnen bezoekers de leuke Funboats en de Circle Bikes uitproberen. Zwemmen kan helaas nog niet vanwege de frisse watertemperatuur.

Kunst
Metaalkunstenaar Frank Berendonk is aanwezig om zijn werken en technieken te laten zien. Ook een loterij mag natuurlijk niet ontbreken. De opbrengst hiervan komt ten goede aan sociale en culturele projecten in Bad Bentheim.

Kinderen
De kleinste bezoekers kunnen zich vermaken met uiteenlopende activiteiten. Zo kunnen zij stoom afblazen op een gigantisch springkussen met 'webbingrun'. Verder is er een kunstenaar die de kinderen zal schminken en ze kunnen met een snelheidsmeter testen hoe hard ze met een voetbal op een doel kunnen schieten. Ballonkunstenaar Yvonne Haddenhorst zal vanaf 14.00 uur de kinderen én volwassenen vermaken met haar ballonkunst. Ze kan van alles maken van de kleurrijke ballonnen.

Muziek
Live muziek mag natuurlijk ook niet ontbreken op dit gezellige evenement. De band Rewind met Ebi van Sloten, Bodo Wolff en Kris Lucas zorgt voor de muzikale ondersteuning van de meiopening.

Eten
De inwendige mens hoeft zich ook niet te vervelen, er zijn namelijk ook weer vele lekkere hapjes en drankjes voor het hele gezin, waaronder het proeven van een 'gezond bier'.

Kom langs
De open dag van het Badepark Bentheim is op maandag 1 mei van 13.00 tot 18.00 uur. De toegang is gratis en u bent van harte welkom. Het Badepark Bentheim is gevestigd aan Zum Ferienpark 1, 48455 Bad Bentheim. Bellen kan via 0049-05922-99945-0. Kijk ook op: www.badepark-bentheim.de/nl