Afbeelding
Foto:

Train voor je eerste triathlon

ENSCHEDE - Steeds meer Twentenaren ontdekken de triathlon als leuke manier om fit te blijven én als een leuke activiteit. Maar hoewel de wil sterk is, is het vaak lastig om te trainen voor je eerste triathlon.

Om met name deze groep te helpen organiseert de Triathlon Club Twente de komende tijd een reeks clinics. Gericht op deelname aan de Rutbeektriathlon die op 3 september gehouden zal worden. De clinics zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen die graag hun eerste triathlon willen voltooien.

Voorbereiding
Samen met andere beginners leer je de beste methodes om te trainen voor de diverse onderdelen. Dus wekelijks een zwem-, fiets- en looptraining en een aantal informatieve bijeenkomsten. Deze worden dan geleid door ervaren trainers en triatleten. De clinics beginnen op 20 juni met op 3 juni een informatieve bijeenkomst.

Aanmelden
Deelname kost 65 euro, inclusief de inschrijving voor de Rutbeektriathlon. Aanmelden voor de clinics kan via info@triathlonclubtwente.nl of kijk op www.triathlonclubtwente.nl voor meer informatie.