Afbeelding
Foto:

Nieuwe collectie Aimée avond- en bruidskleding

ENSCHEDE - Aimée avond- en bruidskleding zit sinds kort op een nieuwe locatie aan de Haverstraatpassage 82 in het centrum, tussen Stolker en Van der Poel ijs.

Bij een nieuwe winkel hoort natuurlijk ook een nieuwe en uitgebreide collectie. Zo is er nu ook een nieuwe afdeling met heren boxershorts en lingerie te vinden.

Impuls
Dit zijn meer impulsaankopen dan de avond- en bruidskleding, waardoor een plek in het stadscentrum een gunstiger locatie is volgens eigenaresse Gaby Egberink. Alle merken voor de heren én kids zijn bij hen vertegenwoordigt. Tommy Hilfiger, Hugo Boss, muchachomalo, Hom, Bjorn Borg en meer.

Lingerie
Ook de dameslingerie komt langzaam binnen, met het eerste merk SAPPH. Als openingsaanbieding hebben krijgt u tot eind mei 25% korting op de boxershorts, als u de Facebookpagina 'hisunderwear' liked. Ook loopt er tot eind mei een actie met 50% korting op een groot deel van de collecte trouwjurken. Aimée avond- en bruidskleding is te vinden aan de Haverstraatpassage 82 in Enschede. Kijk ook op: www.aimeeavondkleding.nl/