Afbeelding
Foto:

Ruime selectie bij
Kidsstore 63

ENSCHEDE - Enschede en omgeving is weer een leuke kinderkledingwinkel rijker. In februari werd Kidsstore 63 geopend aan de Velveweg 63 in Enschede, in het voormalige winkelpand van Women, Wait.

José van der Wal de eigenaresse van Kidsstore 63, kwam eind vorig jaar bij Women, Wait in de winkel. Heidi Wevers vertelde haar dat het pand te huur kwam, omdat zij zelf een groter pand gingen openen in dezelfde straat. José verkocht al sinds 2004 kinderkleding op markten in de regio Enschede, kinderkledingparty's en via haar webshop. Ze hoefde niet heel lang over deze winkel na te denken, en binnen enkele weken was Kidsstore 63 geboren.

Opening
Op 1 februari 2017 kreeg José de sleutel van Velveweg 63 en drie weken later werd Kidsstore geopend. Iedere week heeft Kidsstore 63 een nieuwe collectie kinderkleding voor stoere boys en hippe meiden t/m maat 176. De kleding is zeer betaalbaar; alle prijzen zijn onder de 30 euro. Het is dus zeker de moeite waard om hier eens te komen kijken. Voor de kleintjes is er een leuke speelhoek. Kidsstore 63 is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur, en u kunt gratis voor de deur parkeren. Online shoppen is ook mogelijk in onze webshop www.kidsstore63.nl. Like onze facebookpagina www.facebook.com/Kidsstore63/ en u bent als eerste op de hoogte van de nieuwste trends en leukste acties. Wilt u 's avonds komen shoppen met vriendinnen, collega's, familie en buurvrouwen? Ook dat is mogelijk bij Kidsstore 63. Zo kunt in de winkel een kinderkledingparty houden, compleet met koffie, thee en wat lekkers. En als gastvrouw krijgt u een leuke vergoeding. Heeft u interesse, neem dan vrijblijvend contact op (tel. 06-22897024).