Afbeelding
Foto:

Sloperij Twente helpt u weer op weg

ENSCHEDE - Een oude auto krijgt weer een nieuw leven bij Sloperij Twente in Enschede. Het bedrijf specialiseert in het verantwoord verwerken van oude auto's en meer zodat de onderdelen weer een nieuw leven kunnen krijgen.

Wie op zoek is naar een specifiek onderdeel heeft goede kans van slagen bij Sloperij Twente aan de Kanaalstraat 135 in Enschede. Met een voorraad van zeker 600 tot 1.000 voertuigen is er voldoende te vinden. Jaarlijks demonteren zij ongeveer 800 voertuigen volgens eigenaar Martin Wevers. Wie een auto inbrengt krijgt direct een RDW-vrijwaring en geld. Naast auto's zijn ook bedrijfsbussen, aanhangers, motor- en bromfietsen, scooters, quads en caravans welkom. Sloperij Twente is opgericht in 1996, aangesloten bij de ARN en tevens SGS gecertificeerd.

Zelf demonteren
Voor de handige hobbyist of zelfstandig monteur is het mogelijk om zelf onderdelen te demonteren bij de auto's in voorraad. Zo blijven de kosten per onderdeel laag. Wilt u weten of iets mogelijk op voorraad is? U kunt altijd telefonisch contact opnemen via 053-4323951. Op dit moment wordt ook druk gewerkt aan een nieuwe website, www.autodeel.nl. Hier zal op termijn ook een deel van de nieuw inkomende voorraad aan onderdelen geplaatst worden, zodat dit ook via internet te bestellen is.