Afbeelding
Foto:

Nieuwe winkel woonaccesoires in Glanerbrug

OPGEWERKT Woonaccesoires heeft sinds kort haar deuren geopend aan de Gronausestraat 1225 in Glanerbrug. De dorpsbewoners reageren erg enthousiast. Glanerbrug heeft namelijk al jaren geen winkel met woonaccesoires meer gehad in het dorp.

Tevens heeft OPGEWERKT woonaccesoires een grotere winkel betrokken in de Klanderij, waar voorheen de Invito in zat. Ook is men nog gevestigd aan de Heurne 10 in Enschede. Deze winkel is onlangs verbouwd. De afdeling verlichting, de lampenvoeten en lampenkappen is in deze winkel uitgebreidt. Men hoort tegenwoordig veel over de invloed van internet en de service verlening in de detailhandel. OPGEWERKT heeft na een proef van een maand, besloten om elke dag gratis te bezorgen. Dus als de klant bijvoorbeeld 's middags wat ziet in de winkel, maar krijgt de zware artikelen niet mee, omdat hij/zij met bijvoorbeeld de fiets of bus is, brengt OPGEWERKT het dezelfde dag 's avonds omstreeks 20.00 thuis.
Tevens is OPGEWERKT nog steeds groeiende. Wellicht omdat klanten te spreken zijn over het bijzondere en creatieve assortiment. OPGEWERKT heeft een breed aanbod van 'unieke artikelen tegen unieke prijzen'. "Mensen worden graag verrast en die verrassing vinden ze bij ons." Daarin onderscheidt OPGEWERKT zich. "Wij geloven dat je vooral moet uitgaan van je eigen kracht. "Social media is belangrijk voor ons, vooral Facebook. In het groeiende aantal volgers zien we een toenemende waardering voor ons merk terug."

Afbeelding