Afbeelding
Foto:

TV Oost trapt 25-jarig
jubileum af in Haaksbergen

HAAKSBERGEN - De regionale zender TV Oost viert dit jaar het 25-jarig bestaan. De zender wil dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan met een serie muziekfeesten. Er wordt afgetrapt in het altijd gezellige Haaksbergen.

Op de zondagen in mei, juni en september organiseert RTV Oost daarom vijf muzikale feesten in de regio. Achter de schermen zijn RTV Oost, de deelnemende gemeenten en lokale horeca al maanden aan het voorbereiden om van deze Jubileumtour een Overijsselse feestknaller te maken. Elke feestzondag begint 's morgens om 11:00 uur met een uur lang gezellig 'Fruhshoppen in…'. In de namiddag volgt vanaf 16:00 uur op dezelfde locatie een groots muzikaal pleinfeest met een lange rij bekende artiesten. De entree voor de Jubileumtour is natuurlijk helemaal gratis.

Twee delen
De feesten bestaan telkens uit twee delen; van 11.00-12.00 uur is dit Frühshoppen In...', waarbij er een speciaal ingericht RTV Oost plein is met kraampjes met lokale specialiteiten en een Oberkrainer kapel. In de middag volgt dan een pleinfeest van 16.00 tot 18.00 uur. Hierbij wordt lokaal talent en de streektaal niet vergeten. RTV Oost verwacht dat deze insteek zowel voor jong als oud een gezellige serie feesten op zal leveren. Een perfecte insteek voor een omroep met een brede doelgroep.

Waar is het feestje?
RTV Oost heeft de jubileumfeesten gepland op diverse plekken in de regio. Op zondag 14 mei wordt afgetrapt in Haaksbergen op de markt. Het is hier altijd gezellig, dus geen verrassing. Hierna zijn de feesten op zondag 28 mei op de markt in Steenwijk, op zondag 11 juni op de Brink in Bathmen, op zondag 10 september op het Raadhuisplein in Tubbergen en er wordt afgesloten op 24 september op de markt in Ommen. De jubileumfeesten zie je ook op TV Oost. Informatie over de artiesten volgt binnenkort, maar het zullen zeker enkele zeer interessante namen zijn die een groot publiek trekken.