Afbeelding
Foto:

Schrameijer Wonen en Slapen op 2e paasdag geopend

Maandag 17 april is Schrameijer Wonen en Slapen aan de Molenstraat 32 in Tubbergen ook geopend. Kom dus gezellig langs tijdens 2e paasdag en laat U verassen met het alweer uitgebreider assortiment in de winkel.

Schrameijer Wonen en Slapen heeft flink geïnvesteerd en op zowel de Slaap- als de Woonafdeling vindt U vele nieuwe modellen. Schrameijer heeft de showroom aangevuld met de nieuwste collecties en biedt veel showroommodellen aan met een flinke korting tijdens de Pasen. Op de Slaapafdeling heeft men altijd scherp geprijsde bedden en boxsprings voor elke portemonnee! In de 4000 m2 grote showroom kan Schrameijer u veel van de diverse merken laten zien zoals o.a. Haros, UrbanSofa, Maxfurn, Koopmans en Meubitrend. Met de 40 jaar ervaring en mogelijkheden is het motto van Schrameijer; "Alles is mogelijk, want Schrameijer levert nog steeds maatwerk op alle gebieden. Kom dus gerust even langs en krijg doeltreffend advies van een van onze medewerkers.
U bent van harte welkom in onze winkel op 2e paasdag van 12.00 tot 17.00 uur. De koffie staat klaar! Vrijdag zijn wij geopend van 10.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.
Meer informatie vindt u op www.schrameijer.nl.