Afbeelding
Foto:

Autoshow Brilmansdennen zondag

LOSSER - Wegens succes verlengd! De sterren van Auto Reuvers schitteren ook dit jaar in het Openluchttheater Brilmansdennen in Losser.

Op zondag 9 april kunt u op de eerste rij zitten als u wil genieten van de mooiste occasions van Auto Reuvers. Vorig jaar was Openluchttheater Brilmansdennen aan de Gildehauserweg 27 in Losser voor het eerst het decor van deze autoshow van Auto Reuvers. Deze show bleek meteen een schot in de roos. De scherp geprijsde auto's waren publiekstrekkers.

Iedereen welkom
Ook dit jaar zijn jong en oud welkom in Losser. Voor de kleintjes is er genoeg te doen, zoals een springkussen. Auto Reuvers presenteert op deze tweede openluchttheatershow een geweldig aanbod aan goed onderhouden en veelal jong gebruikte occasions. Ook diverse fraaie cabrio' worden te koop aangeboden en met een knipoog naar de zomer is een cabrio zeker het overwegen waard. Met de ontluikende lente deze weken zien we al weer menig cabrio in het straatbeeld.

Theater
In het natuurlijke Losser, de schatkamer van Twente, straalt het Openluchttheater Brilmansdennen je als een parel tegemoet. Door haar unieke ligging, intieme uitstraling en prima voorzieningen is het theater geliefd bij zowel toeschouwer als artiest. De glimmende bolides van Auto Reuvers zullen u betoveren op deze fraaie locatie. Op zondag 9 april bent van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur om het Openluchttheater te ontdekken en tevens uw voordeel doen tijdens een spectaculaire autoshow! Kijk voor meer informatie op www.auto-reuvers.nl en op www.openluchttheaterbrilmansdennen.nl