Afbeelding
Foto:

Suzuki Vitara Experience

ENSCHEDE - Suzuki-dealer Bennie Wilmink aan de Westerval in Enschede heeft tijdelijk een aantrekkelijk actiemodel: de Suzuki Vitara Experience. Voor € 27.799,- wordt deze auto rijklaar aangeboden. En rijklaar is inclusief metallic (two-tone) lak, koperkleurige accenten en extra accessoires.

Het luxe actiemodel Vitara Experience is gebaseerd op de Vitara in het High Executive-uitrustingsniveau en heeft dus ook al diens standaardfeatures zoals een panoramadak, adaptive cruise control en automatisch dimlicht.

Luxe uitrusting
Maar de Experience heeft meer! Het actiemodel is ook voorzien van een sportgrille, 17 inch lichtmetalen wielen met koper gepolijst, led-koplampen met eveneens koperen accenten, koperkleurige interieurdetails, een lederen/suède interieur in zwart/koperkleur en het 7 inch Smartlink-audio/navigatiesysteem met digitale radio DAB+ en achteruitrijcamera en parkeersensoren voor en achter . Al deze extra's zitten in de rijklaarprijs van € 27.799,-.

Nieuwe kleuren
Er zijn bovendien drie nieuwe lakkleuren beschikbaar. De Vitara Experience heeft een 1,6 liter benzinemotor van 120 pk onder de kap liggen. De Vitara Experience is gebaseerd op de Vitara High Executive. Dus mét dat prachtige panoramisch schuif-/kanteldak, elektrisch inklapbare buitenspiegels en mooie extra's als automatisch dimlicht, Adaptive Cruise Control en Radar Brake Support.

Suzuki-dealer Bennie Wilmink is gevestigd aan de Westerval 16 in Enschede. Kijk voor het actuele aanbod van auto's en acties op www.suzuki.nl/autobedrijf-wilmink-enschede/