Afbeelding
Foto:

La Casa
home & lifestyle

ENSCHEDE - De lente breekt weer aan; tijd om ook je huis weer op een frisse, gezellige manier in te richten. Natascha Duursma, eigenaresse van La Case Home & Lifestyle helpt hier graag bij.

Duursma heeft al haar hele leven lang een grote passie op het gebied van wonen en stylen. Ze is altijd bezig met van alles in en om het huis. En natuurlijk: altijd op zoek naar leuke accessoires voor in huis of als cadeau voor iemand anders.

Van passie naar werk
Sinds maart 2015 maakt ze van deze passie haar werk. In Enschede begon zij met een eigen webshop om woonaccessoires via internet te verkopen: www.lacasahome-lifestyle.nl. Ze heeft ook de gezelligste kleine woonwinkel van Enschede aan de Jacobastraat 14. Een hele tegenpool van de vaak drukke, onpersoonlijke Hier is van alles te vinden en in vele stijlen; van stoer tot eigentijds en altijd sfeervol. Tevens worden leuke hebbedingen verkocht als cadeautjes.

Wisselend aanbod
Haar streven is om een zeer wisselend assortiment aan te bieden. Dit zorgt ervoor dat de vooraad weliswaar klein is, maar de items zijn hierdoor ook altijd uniek.
Wie op zoek is naar verlichting, kruiken, plaids of rotan woonaccessoires is eveneens aan het goede adres bij de webshop of in de fysieke winkel. Deze mag met recht het kleinste maar ook gezelligste woonwinkeltje van Enschede genoemd worden.

Kom langs
De winkel is te vinden aan de Jacobastraat 14 in Enschede, met de ingang aan de Helenastraat. U bent van harte welkom op woensdag en donderdag van 13.00 tot 17.00 uur.
Een bestelling van de webwinkel afhalen is uiteraard ook mogelijk op afspraak. Bent u op zoek naar iets bijzonders? Natascha Duursma helpt u hier graag bij. Kijk voor meer informatie en de webshop op: www.lacasahome-lifestyle.nl