Afbeelding
Foto:

Op twee wielen de lente in

ENSCHEDE - De lente komt er aan, waardoor ook bij motorrijders het bloed weer sneller gaat stromen. Voor je de eerste kilometers maakt, is het belangrijk om de motor even na te laten kijken.

Edgar Stijner van Motorservice Edgar Stijner in Enschede benadrukt dat een voorjaarsbeurt zeker geen overbodige luxe is. Een stilstaande motor is immers wel vatbaar voor weersinvloeden. Zo loopt een accu leeg en vloeistoffen drogen op of zorgen voor verstoppingen.

Voorjaarsbeurt
Om u weer veilig en probleemloos te laten genieten van de eerste lentezon biedt Motorservice Edgar Stijner nu een voorjaarsbeurt aan voor 125 euro inclusief olie en filter. Dit is een uitgebreidere kleine beurt. Hierbij wordt gekeken naar alle vloeistoffen, rubbers, bandenspanning, ventielen, verlichting, accu en de remmen. Dit zijn punten die bij stilstand in de winter kunnen slijten. Zo gaat u weer veilig en vertrouwd de weg op.

Lenteklaar
Wie de motor al lenteklaar weg wil zetten, kan er ook voor kiezen om juist voor de winterstop een beurt uit te laten voeren. Dan is de motor rijklaar wanneer de eerste lentedag aanbreekt. U voorkomt zo ook wachten tijdens de 'piekmomenten' van de voorjaarsbeurten. Een winterbeurt kost gemiddeld 135 euro.

Kijk voor meer informatie op: www.motorservice-stijner.nl of bel met 053-47 86 954. Motorservice Edgar Stijner is te vinden aan de Hendrik Ter Kuilestraat 165 in Enschede.